VVE's & beheerders

Over ons

Verse lucht gegarandeerd voor VvE’s en beheerders

Een optimaal en gezond binnenklimaat kan alleen gerealiseerd worden met een goed onderhouden mechanisch ventilatiesysteem. Daarom is het van cruciaal belang om periodiek uw ventilatiesysteem schoon te laten maken door een deskundige. Daarnaast is het voor VvE’s en beheerders belangrijk om te weten dat systemen vaak te lang of op een te hoog toerental gebruikt worden dat lijdt tot onnodig energieverbruik en een snellere slijtage.

Wat wij doen

Ricardo Ventilatietechniek ontzorgt VvE’s en beheerders door te voorzien in het volgende:

Een informatieavond waarbij wij het belang van ventileren zullen toelichten;

Inspectie van ventilatiesystemen, rookproeven en het meten van de luchtkwaliteit met de luchtkwaliteitsmeter waardoor het mogelijk is om direct op locatie advies te geven;

Reinigen van ventilatiekanalen ventielen/roosters en de hoofdkanalen;

Periodiek onderhoud en service bij storingen en defecten;

Inregelen van systemen en vervangen van oude ventilaties;

Advies en offertes op maat.

Niet alleen met éénmalige contracten voor het reinigen van woningen/appartementen/gebouwen maar ook voor projectmatige en meerjarige contracten bent u bij Ricardo Ventilatietechniek aan het juiste adres.

Kunnen wij u voorzien van een offerte op maat? Neem dan contact op door het contactformulier in te vullen.

Onze filosofie

Voor ons is ventilatietechniek meer dan een baan; het is onze passie. We geloven in kwaliteit, van zowel materialen als werkzaamheden. We onderscheiden ons met één vast aanspreekpunt en leveren alleen het beste. Contact met de klant vinden we belangrijk, en er is altijd tijd voor een praatje. We lopen hard voor elke klant en geven je door persoonlijke aandacht en kwaliteit een goed gevoel.

Waarom kies je voor J. Ricardo?

Omdat we meer zijn dan alleen een technisch bedrijf. We zijn jouw partners in het creëren van een gezonde en comfortabele ruimte. Met onze persoonlijke benadering, kwaliteit van werk en materialen, en onze toewijding aan elke klant, maken we het verschil.

Maak vrijblijvend kennis met ons

Wil je meer weten over ons of onze diensten? We horen graag van je! Maak een afspraak of stel gewoon je vraag.