Over ons2021-01-13T14:42:43+01:00

J.Ricardo Ventilatietechniek

J.Ricardo ventilatietechniek is gespecialiseerd in het onderhouden, renoveren en repareren van ventilatiesystemen. Wij beschikken over ruime ervaring met verschillende soorten ventilatiesystemen. Onze monteurs zijn vakbekwaam en VCA gecertificeerd. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel !

Voor Woningbouwverenigingen of Vereniging Van Eigenaren hebben wij passende oplossingen tegen scherpe prijzen.

Ricardo Ventilatietechniek staat 7 dagen per week tot uw beschikking, zowel overdag als ’s avonds. Mocht u een storing hebben, dan kunt u gebruik maken van de 24-uurs storingsdienst. Bij vragen of problemen staan wij altijd voor u klaar.

Bekijk hieronder al onze specialisaties, of maak gelijk een afspraak wanneer het u uitkomt!

Vervuilde koolstoffilters vs schone koolstoffilters

Het jaarlijks onderhouden van uw ventilatiesysteem is een pre, het onderhoud zorgt er voor dat uw systeem langer meegaat en dat de luchtkwaliteit in uw woning optimaal blijft.
Als u uw ventilatiesysteem niet jaarlijks onderhoud kunt u last krijgen van vocht, schimmelvorming, zilvervisjes, stof en andere bacteriën in zowel de toe- en afvoerkanalen. De levensduur van uw ventilatiesysteem zal worden verkort door nalatig onderhoud !

> Lees meer

Een WTW systeem oftewel Warmte Terug Systeem zorgt ervoor dat u constant verse en schone lucht binnen krijgt. Tevens wordt hiermee de vervuilde lucht in uw woning verwijderd. De lucht die van buitenaf aangevoerd wordt gaat eerst door een luchtfilter. Zo wordt de lucht voor 90% gefilterd en krijgt u verse schone lucht in uw woning. Tevens is de WTW ontworpen om ervoor te zorgen dat u minder hoeft te stoken, de lucht wordt van buiten gehaald en gefilterd.

> Lees meer

> Lees meer

Voor al uw onderhoud, vervanging en reparatie van uw pijpdakventilatoren bent u bij ons aan het goede adres. Wij bieden u onderhoudsbeurten aan en onderhoudscontracten om uw pijpdakventilator en de kanalen schoon te houden!

> Lees meer

Hierbij meten wij de lucht die afgezogen of toegevoerd wordt in uw woning. De af- en toegevoerde lucht moet aan een bepaalde standaard waarden voldoen. Als het systeem ontregeld is kunnen wij het systeem weer opnieuw instellen, zodat in alle ruimtes de juiste hoeveelheid lucht wordt afgevoerd.

> Lees meer

Call Now Button